Posted by on már 2, 2017 in Egyéb |

A Csengelei Szivárvány Óvoda és Egységes Óvoda – Bölcsőde dolgozói és Szülői közössége 2017. február 25-én a Faluházban jótékonysági farsangi mulatságot rendezett.
Február hónap mindenhol a bálok, a farsangi mulatságok időszaka, a farsang a vidámságról, a mókázásról szól. A néphagyomány szerint a Farsang a vízkereszttől hamvazószerdáig tartó hosszú, vidám, télbúcsúztató időszak. Az óvodában igen mozgalmas hetek ezek. Ezen időszakban tréfás mondókákat, verseket tanultunk, festettünk, ragasztottunk, farsangi álarcokat készítettünk az intézményben.
A Csengelei Szivárvány óvoda Szülői munkaközössége és az intézmény dolgozói közös összefogásával, kitartó szervezési munkájával teltek az elmúlt hetek. A rendezvény szervezésével az volt a célunk, hogy olyan tárgyi környezetet, eszközöket, olyan ismereteket, élményeket biztosítsunk a gyermekek számára, mely által személyiségük fejlődését pozitívan tudjuk majd befolyásolni.
A farsangi rendezvényen a bölcsődések, óvodások, felnőttek jelmezekbe beöltözve „kergették a telet”.
A gyerekek vidáman szerepeltek verseltek, énekeltek. Az intézmény dolgozói a szülőkkel közös összefogással fergeteges műsort adtak elő.

Köszönet minden szülőnek az összefogásért, hogy időt, fáradságot nem ismerve, lelkesen részt vettek a szervezésbe, a mese és a tánc produkcióban.
A farsangi mulatság létrejöttéhez az alábbi támogatók járultak hozzá:
Good Market, Csengele, Grezsáné Gémes Anikó (ásványvíz)
Heemskerk Flowers B.W. Jenei Csaba magyarországi képviselő (pénzösszeg)
Vetter Hungary Kft., Jens Vetter ügyvezető igazgató (pénzösszeg)
Reál Sziszi ABC. Csengele, Soós Szilvia (árkedvezmény)
és az intézménybe járó gyermekek szülei, az intézmény dolgozói.
Szeretném megköszönni minden szülőnek az összefogást, hogy időt, fáradságot nem kímélve, lelkesen készültek rendezvényünkre.
Köszönet a felajánlásokért, a felajánlott munkáért, a finom szendvicsek, sütemények készítéséért, a felajánlott üdítőkért.
Külön szeretném megköszönni mindazoknak, akik jelen voltak, és jegyvásárlásukkal támogatták intézményünket, hiszen a bevétel összegét gyermekeinkre fordítjuk.

Tóth-Andorné Farkas Éva
vezető óvónő

DSCF2004

DSCF2006

DSCF2013

DSCF2057

DSCF2125